Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,7
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
9,6
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Bas
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    28 augustus 2017

    goede uitvalsbasis voor Serra da Estrala

    De blaffende honden 's avonds rond tussen 20:00 en 21:00 uur, leek wel of er een kennel werd gevoed, dat was elke avond een keer.
    De rust
    Frank
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    9 augustus 2017

    Super

    Ontbijt mand was erg goed, huisje netjes en iedere dag schoongemaakt en mooi zwembad.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    20 juni 2017
    Wat afgelegen van de bezienswaardigheden.
    Ruime opzet en prima ontbijt.
    Ies
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    29 mei 2017

    Geweldige plek

    helemaal niets
    rust in de omgeving
    Angelique
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 augustus 2016

    Fantastisch, het was geweldig!

    Niks.
    Prachtige omgeving, leuk zwembad, mooi huisje, heerlijke bedden en superlief personeel, er werd goed voor ons gezorgd, we zijn helemaal verwend!
    Kim
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 augustus 2016

    Prachtig huisje in een mooie, rustige omgeving

    Een ecologisch zwembad was (zoals eigenlijk ook al verwacht) niks voor ons. Gelukkig is er ook een douche bij het zwembad om af te koelen. Je moet ongeveer 15 à 20 min rijden voor een restaurant. Je kunt echter ook maaltijden laten bezorgen (hebben wij niet gedaan, dus kan de kwaliteit niet beoordelen).
    Super mooi, ruim en schoon huisje. Aan alles is gedacht; kaarsen, lucifers, kurkentrekker, föhn, noem maar op... alles is er. Heerlijk, uitgebreid ontbijt (iedere middag wordt er een warm versgebakken broodje gebracht voor de volgende ochtend). Groot, rustig gelegen terrein. Veel uitleg over de prachtige omgeving. Zeer vriendelijk personeel.
    Jorge
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    2 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maria
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    30 juli 2017

    Perfect place to get to disconnect

    Maria
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    30 juli 2017

    Wonderful property

    Chris
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    20 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cláudia Antunes
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    20 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jorge
    ch

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MIGUEL
    pt

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maria Luiza
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    22 februari 2017

    A 10+ property and A must visit!

    Everything is more than perfect: house condition, comfort and ambiance, cleanliness, privacy, parking space, food quality is excellent from the welcome basket ( for breakfast) to the food delivered upon order ( for lunch and dinner) by their partner Bico Guloso which we recommend, and the local afternoon hot bread. Weather does not matter as the fireplace ensures the right temperature in the house in case of lower temperatures! Friendly staff giving you the home and family feeling! A perfect place to relax and enjoy nature!
    Joao
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    20 februari 2017
    Simply lovely.
    Marinho
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    19 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Manuel
    pt

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 januari 2017

    great family holyday

    Christine
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    19 december 2016

    Great for all family members

    Nothing.
    We loved everything! The hospitality of the staff was outstanding, the breakfast was wonderful, location beautiful, our kids learned to play chess with the chess board in the villa, the houses are extremely well equipped, our dog was welcome and we had a lovely weekend. We will be back again!
    Nuno
    pt

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 november 2016
    Another restaurant as a partner
    Breakfast, staff, peace, contact with nature
    Rachel
    br

    Beoordelingsscore

    10
    16 november 2016

    Special Place

    Beautiful place, silent, clean, and cozy; and super nice staff. We particularly appreciated the environmentally friendly products and services. We have plans to return soon.
Beoordelingen worden geladen